Velkomstarrangement den 9. maj 2017

Foto fra velkomstarrangement den 9. maj 2017

Tirsdag aften var ca. 135 danske og udenlandske tilflyttere til velkomstarrangement på Viborg Rådhus. Blandt andet Else Marie Mark på 92 år (i midten), som havde følgeskab af Ebba Blåbjerg (tv.)og Lis Mark (th.)

 

Else Marie Mark på 92 år er flyttet til Viborg fra Nykøbing Mors. Else gav udtryk for, at hun bestemt måtte være ”alderspræsident” til arrangementet.
Else er ud af en børneflok på 19, hvoraf hun er den ældste. Hun havde følgeskab af hendes lillesøster Ebba på 86 år og sin svigerdatter Lis. Else har boet i eget hus indtil nu, men bor nu i en lejlighed i Viborg tæt på sin familie.

 

Mulighed for at gå på opdagelse.
Efter ankomsten havde gæsterne mulighed for at gå på opdagelse i Atriet ved de forskellige stande.

Her var der mulighed for at høre om bl.a. kommunens selvbetjeningsløsninger, kulturelle tilbud samt erhvervs- og idrætsliv.

I Atriet var der desuden også mulighed for at se udstillingen ”Ny i Viborg”, hvor portrætter af tilflyttere var ophængt i forbindelse med Fotodage Viborg. Flere af gæsterne ”fandt” deres eget portræt i udstillingen.

Standene var godt besøgt og mange benyttede lejligheden til at få spurgt om stort og småt samt få udleveret diverse materiale.

Velkomst, Snapsting og hygge
Efter at gæsterne var færdige ved standene, bød borgmester Torsten Nielsen velkommen. Borgmesteren fortalte kort om kommunen, bl.a. om uddannelse, erhverv og kulturelle tilbud.

Kulturchef Sten Lindgaard var gæstetaler. Han fortalte om Snapsting i Viborg, der er en folkefest, hvor hele byen vender på hovedet med en helt unik Viborg-blanding af kultur, sport, leg og fest.

Aftenen sluttede af med en let anretning i rådhuskantinen. Der var en super stemning og der blev snakket godt ved bordene.

En tilfreds borgmester
Borgmesteren var tilpas med det store fremmøde og den positive stemning.

Er du også ny i kommunen
Du kan læse om vores næste velkomstarrangement på viborg.dk/tilflytter.

 

Sidst opdateret: 06.06.2017